Kyrkbyrån är en fristående kommunikationsbyrå. De flesta av våra kunder finns i eller nära kyrkan. Varje dag utmanas vi att kommunicera tro på ett relevant sätt i vår tid. Vi hjälper våra kunder att nå rätt målgrupper, kommunicera identitet på ett trovärdigt sätt och göra bra reklam för sin verksamhet.

 

 Tjänster

Strategi

Vad vill ni säga? Vem vill ni prata med? När är det läge att göra reklam för vad ni gör och hur vill ni kommunicera vilka ni är? Hur kan ni nå era målgrupper? Hur kan ni använda era resurser effektivt? Vi deltar i ledningsgruppsmöten, utbildar och bidrar med kunskap om nya och beprövade sätt att kommunicera.

Innehåll

Text, bild och form? Vi kan hantverket. Tryckt eller digital media? Vi har koll på kanalerna. Vi har särskild kompetens för kyrkan – vi förstår verksamheten, delar värderingar och har känsla för språket och tonen.

Ledning

Hur formulerar ni er vision? Hur omsätter ni den i verksamhetsplaner, konkret handling och mål som går att följa upp? Ni har erfarenhet och visioner, vi bidrar med verktyg och metoder.

 

Kontakt

 

Utvalda uppdrag

Med vår kompetens inom text, bild, form, illustration, strategi, digital kommunikation mm vill vi bli en viktig del i ert nästa kommunikationsprojekt. Välkommen att kontakta oss.

Vi är stolta att få arbeta med

Kyrkbyrån AB • Klintvägen 3 • 475 42 Hönö • Orgnr: 556977-4457